5 zone din casă pe care este cel mai important să le curățați

Probabil ești convins că vasul de toaletă este cel mai murdar lucru din casa taDar te înșeli. Care sunt locurile din casă cu cele mai multe bacterii și poluanți și cum puteți menține mediul în care trăiți curat și sigur?

Institutul American de Microbiologie a examinat și a descoperit că în mediul casnic există sute de mii de bacterii. Majoritatea lor nu fac rău organismului și trăim cu ele în armonie. Cu toate acestea, unele dintre bacteriile găsite în casă sunt foarte nocive și majoritatea dintre voi știu numele lor: Salmonella, E-coli și bacterii precum mucegaiul.

Deci, unde trăiesc cele mai nocive bacterii din casă și cum puteți menține mediul casnic curat și sigur?

 

1.O lavetă umedă și un burete de spălat vase

Lavetele și bureții de spălare a vaselor sunt mediul perfect pentru formarea bacteriilor - sunt umede, conțin resturi alimentare și substanțe organice și sunt lăsate în aer liber. De fapt, testele au arătat că lavetele și bureții de spălare a vaselor conțin mai multe bacteri decât pe peria de curățat toaleta (!).

Deci ce facem? Asigurați-vă că stoarceți bine laveta după fiecare utilizare și lăsați-o întinsă pe tocător sau agățată de robinet - pentru uscare rapidă. Se recomandă înmuierea lavetei și a buretelui de vase peste noapte într-o cană care conține înălbitor Sano Javel - pentru dezinfectarea și distrugerea bacteriilor.

 

2.Chiuveta și tocătorul

Chiuveta noastră este un teren fertil pentru apariția bacteriilor; conține vase murdare, resturi de mâncare și căni și boluri in care s-a adunat apă. Bacteriile se hrănesc cu resturile alimentare, umiditatea și umezeala. S-a descoperit că bacteriile E-coli se reproduc în jurul zonei chiuvetei și pot ajunge la mâini sau la alimente.

Și tocătorul? Tocătorul este și el un teren fertil pentru bacterii! Bacteriile se acumulează și se reproduc în crăpăturile și zgârieturile de pe suprafață și, deși spălăm tocătorul după ce il folosim, bacteriile „nu dispar” și pot tranzita de la o utilizare la alta.

Așadar, cum putem rezolva problema? Se recomandă igienizarea chiuvetei folosind Sano Javel pentru o curățare și igienizare perfectă. Înălbitorul distruge bacteriile, mucegaiul și ciupercile și ne va ajuta să menținem un mediu mai curat și mai igienic. Este important să curățați bine robinetul și sita din chiuvetă. În ceea ce privește tocătorul se recomandă separarea tocătoarelor folosite pentru carne, pește și legume. Este necesar să vă asigurați că tocătorul este spălat cu înălbitor sau cu Sano Javel pentru bucătărie. După igienizare, este important să clătiți bine tocătorul cu apă.

 

3.Mânere și întrerupătoare

Dacă acest articol ar fi despre cele mai poluate zone din corpul nostru, mâinile ar fi probabil clasate în vârf. Pe același criteriu, mânerele și întrerupătoarele din casa noastră câștigă un loc de “onoare”.

Întrerupătorul de lumină de la baie este de obicei supraîncărcat cu bacterii, dar la fel și mânerele ușilor și mânerele frigiderului și al cuptorului.

Ce putem face? Murdăria, cum ar fi amprentele și petele închise la culoare se curăță cu ușurință cu buretele magic Sano Sushi, dar chiar înainte de formarea murdăriei pe mânere și întrerupătoare, acestea pot fi curățate folosind o lavetă înmuiată într-o substanță antibacteriană, cum ar fi Sano Jet soluție de curățat universală, care elimină 99,9% din bacterii într-un minut.

 

 4.Baia și vasul de toaletă

Cu tot respectul pentru bucătărie, baia și toaleta sunt încă locurile preferate ale bacteriilor. La urma urmei, acesta este locul în care scăpăm de murdăria și deșeurile pe care le produce corpul nostru. De fiecare dată când tragem apa, mici picături de apă stropesc în jurul nostru și împrăștie bacterii pe podeaua băii, pe pereți și pe orice altceva din zonă. În următoarea vizită la baie, vă recomandăm să închideți capacul toaletei înainte de a trage apa. Si totuși, cum se poate păstra baia curată?

Se recomandă curățarea chiuvetei și a pardoselii băii zilnic și să vă asigurați că nu mai rămân murdărie și apă în jur, mediul propice pentru reproducerea bacteriilor.

Se recomandă curățarea toaletei folosind materiale de curățare și de lustruire, precum Sanobon, cu efect de spumă activă.

Curățați robinetele și celelalte obiecte din oțel inoxidabil sau metal cu Sano Anti Kalk pentru igienizare și pentru îndepărtarea calcarului și a ruginii.

 

5.Tastatura, telecomanda, tableta și telefonul mobil

Tastatura, telecomanda, tableta și telefonul mobil sunt obiecte folosite zilnic și totuși - nu ne deranjăm să le curățăm sau să le igienizăm. Le atingem și le trecem dintr-o mână în alta și astfel transferăm bacteriile.

Pe tastatură, de exemplu, este posibil să existe mucegai și ciuperci, la fel și în cazul telecomenzii. O mare diversitate de bacterii poate fi găsită pe telefonul mobil, inclusiv bacteriile fecale! Deci, cum le curățăm? Asigurați-vă că igienizați regulat obiectele folosite de membrii familiei folosind o lavetă înmuiată în Sano Spray and Wipe , soluție destinată curățării și distrugerii bacteriilor. Un avantaj semnificativ al acestui produs este că, după utilizarea lui, nu este necesară clătirea.

 

 

ÎNAPOI >