Termeni și condiții

Introducere

Acest site este proprietatea Sano România SRL. Informația disponibilă pe acest site despre Sano România SRL (denumită în continuare Sano), despre companiile afiliate Sano și terți se vrea a fi cât se poate de corectă.

Cu toate acestea, nu putem garanta pentru corectitudinea informației. Sano nu-și asumă nicio responsabilitate pentru vreo greșeală din conținutul acestui site.

Declarațiile făcute pe acest site au fost făcute în concordanță cu cunoștințele și convingerile noastre. Cu toate acestea, rezultatele finale pot diferi în mare măsură de declarațiile inițiale, deoarece depind de un grup de factori de natură competițională și macroeconomică care sunt în unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site.

Accesând acest site, acceptați fără nicio restricție sau rezervă următorii Termeni Generali de Utilizare a Site-ului pe care îi puteți vizualiza sau tipări.

Termeni generali de folosire a site-ului

  1. Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea și procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parțială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea Sano, numită în continuare Sano. Atât conținutul, cât și structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informațiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepția materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea Sano. Drepturile de diseminare și de reproducere sunt deținute de Sano. Drepturile de folosință ale imaginilor se păstrează atunci când imaginile sunt adăugate automatic sau manual într-o arhivă.

  1. Mărci înregistrate

Orice abuz sau utilizare neautorizată ale acestor mărci sunt interzise și constituie încălcări ale legii mărcilor, legii dreptului de autor și a altor legi ale proprietății intelectuale și ale concurenței neloiale.

  1. Renunțarea la drepturi ale părților terțe ale websitului

Paginile acestui website conțin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părți terțe și ale căror conținuturi nu sunt cunoscute companiei Sano. Sano permite doar accesul către aceste situri, dar nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul acestora. Linkurile noastre către websit-urile părților terțe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe site-urile redirecționate nu ne apartin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conținut de pe paginile de website ale părților terțe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părților terțe.

Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecționarea de pe websitul Sano sunt exclusiv responsabili de conținutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse la vânzare sau de comenzile relaționate, de orice tip.

Sano nu își asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietății intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.

În cazul unei comenzi sau unei declarații legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator și administratorul websitului respectiv sau între utilizator și altă parte legală sau persoana instruită în această privință, fără nicio relaționare între Sano și utilizator. Vă rugăm să consultați termenii legali și condițiile de utilizare de pe websitul redirecționat.

  1. General Disclaimer

Orice responsabilitate Sano pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ține seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună știință sau prin neglijență gravă. În aceeași măsură, responsabilitatea obligatorie Sano față de încălcările contractuale, totalitatea reclamațiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Sano în privința legii Responsabilităților Produsului sau în alte garanții oferite anterior. De asemenea, limitările responsabilităților mai sus menționate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viață sau sănătatea unei persoane.

Sano se angajează să nu permită intruziunea virușilor pe websitul Sano. Pe de altă parte, Sano nu poate asigura absența totală a virusilor. Drept urmare, recomandăm o atenție deosebită pentru protecția împotriva virușilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date și documente de pe website.

Sano nu răspunde de greșelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul Sano, independente de responsabilitățile sale, nici de validitatea acestora.

  1. Prevederi și declarații

Prevederile și declarațiile de pe acest website au fost încheiate în concordanță cu misiunea și principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obținute de Sano pot să difere considerabil față de aceste prevederi și declarații deoarece depind de o serie de factori de natură macroeconomică și competitivă, care sunt, în unele cazuri, independente de controlul Sano. Fără a aduce prejudicii obligațiilor legale prin amendarea prevederilor și declarațiilor, Sano nu urmărește să actualizeze toate prevederile și declarațiile conținute de acest website.

  1. Produsele Sano

Produsele prezente pe acest website sunt produsele companiei Sano din România.