8 întrebuințări ale detergentului lichid de vase

Credeți că detergentul lichid este bun doar pentru spălarea veselei? Noi avem și alte idei. Pornind de la curățarea filtrelor de la aerul condiționat, descoperi aici 8 moduri surprinzătoare de utilizare a detergentului de vase.

Detergentul lichid de vase se găsește în fiecare casă; toți îl folosim, cel puțin o dată pe zi să spălăm vesela care se adună în chiuvetă. Astăzi acest produs este mai avansat ca oricând – este puternic în îndepărtarea grăsimilor dure, dar gentil cu mâinile, transformându-l într-o soluție unică, multifuncțională.

Iată 8 modalități surprinzătoare de a utiliza detergentul lichid de vase, pentru a vă ușura viața:

  1. Curățarea blenderului

După fiecare folosire a blenderului ne întrebăm care este modul cel mai practic de a-l curăța. Descoperim că cel mai ușor mod de a curăța este și cel mai bun. Umpleți blenderul cu apă și adăugați o picătură de detergent de vase Sano Spark. Porniți-l pentru câteva secunde. După oprire clătiți bine recipientul. Blenderul este acum curat și pregătit pentru o nouă utilizare.

  1. Curățarea vaselor arse

Sigur, puteți folosi substanțe de curățare speciale sau puteți încerca acest truc ușor: umpleți vasul cu apă, adăugați detergent de spălat vasele, puneți-l pe foc și lăsați-l să fiarbă. Luați-l de pe foc, lăsați-l să se răcească și curățați așa cum ați procedat de obicei. Veți descoperi că mixul de căldură și ingredientele active din detergent au topit arsura și că îndepărtarea este mai ușoară ca niciodată.

  1. Curățarea bijuteriilor

Lustruirea bijuteriilor cu agenți de curățare duri poate deteriora metalul. În schimb, încercați să înmuiați bijuteriile într-un castron cu apă minerală (da, este chiar apa minerală de băut), adăugați o lingură de detergent de vase Sano Spark și urmăriți efectul bulelor și al ingredientelor active curățând murdăria și praful. Scoateți bijuteriile din castron, curățați cu o periuță de dinți moale și clătiți. Bijuteriile voastre vor străluci, garantat!

  1. Îndepărtarea petelor dificile

Petele de ulei, grăsime sau vopsea pot fi ușor îndepărtate cu detergentul de spălat vase. Tot ce trebuie făcut este să puneți o cantitate mica de detergent de vase direct pe pată, lăsați să acționeze o zi și apoi să spălați în mod obișnuit.

  1. Curățarea filtrelor de la aerul condiționat

În sezonul de vară aparatul de aer condiționat funcționează multe ore suplimentare. Pregătește-l prin curățarea filtrelor. Scoateți filtrele de la aparatul de aer condiționat, înmuiați-le în apă caldă și detergent de vase, spălați cu o periuță de dinți și clătiți din abundență. După uscare le puteți monta la loc în aparatul de aer condiționat. Recomandăm repetarea procesului la fiecare două luni.

  1. Scârțâie ușa? Folosește detergentul de vase lichid.

Ușa și balamalele dulapului pot fi enervante atunci când încep să scârțâie. Puneți puțin detergent de vase pe și între balamale și reparați instantaneu situația.

  1. Scăpați de buruienile din curte

Fiecare proprietar de grădină știe cât de neplăcute pot fi buruienile. Pentru îndepărtarea lor, majoritatea oamenilor recurg la substanțe chimice / toxice care dăunează atât oamenilor, cât și animalelor de companie. O altă variantă este să utilizați acest sfat simplu. Într-o sticlă cu pulverizator combinați o linguriță de detergent de vase cu o lingură de sare și o lingură de oțet. Adăugați apă, mixați și pulverizați pe buruieni. Gata! În câteva zile veți scăpa de ele.

  1. Manichiura și pedichiura acasă? Trebuie să încercați!

Se înmoaie mâinile și picioarele în apă caldă amestecată cu câteva picături de detergent de spălat vasele. Ingredientele active vor elimina stratul de ulei care s-a acumulat în jurul unghiilor și al cuticulelor. Detergentul de vase și apa caldă vor da unghiilor o strălucire naturală și le vor face să arate și să se simtă mai sănătoase și mai puternice.

 

ÎNAPOI >