Cum puteți aerisi și curăța salteaua

Deși nu este vizibil cu ochiul liber, salteaua de pat poate fi una dintre cele mai murdare zone din casă. Așadar, cum o aerisim și o curățăm eficient?

mita

Pe parcursul nopții, un om obișnuit produce aproximativ 250 de ml de transpirație. Dacă luăm în calcul praful și uzura produsă în timp, salteaua poate deveni murdară. Deci, cum putem păstra salteaua curată, fără mirosuri neplăcute?

Saltelele de bună calitate sunt adesea căptușite cu țesături durabile și sunt concepute pentru a fi impermeabile, prin urmare, se vor menține curate în timp. Deși pot fi necesare investiții financiare suplimentare în astfel de saltele, pe termen lung este o investiție care merită - mai ales dacă sunteți alergici la praf.

Dacă pe saltea apare o pată rezistentă, o puteți curăța cu Sano Kal Spray and Wash și apă curată. O dată la două săptămâni, se recomandă să aspirați complet salteaua, să puneți bicarbonat de sodiu pe toată suprafața acesteia, după care să așteptați o jumătate de oră și să aspirați din nou. Bicarbonatul de sodiu neutralizează mirosurile și absoarbe în mod natural transpirația, iar aspirarea elimină excesul de praf. Pentru a da saltelei un miros plăcut, o puteți pulveriza cu un parfum pentru țesături. După aplicare, așteptați până când salteaua se usucă complet.

ÎNAPOI >