Cum să organizăm zona de machiaj și bijuterii

Iată câteva mici sfaturi care vă vor ajuta să organizați zona de machiaj și bijuterii:

 

Știm cu toții că zona de machiaj poate fi dificil de organizat. Vom găsi întotdeauna obiecte mici, diferite cutiuțe și multe alte lucruri care s-au adunat aici, fără să ne dăm seama.

Așadar, cum le organizăm? Secretul constă în depozitarea corectă și în atenția la cele mai mici detalii.

Machiajul

Organizarea corectă începe cu o sortare amănunțită. În acest scop, echipați-vă cu mai multe coșulețe și cutii, preferabil transparente, pentru a ușura găsirea obiectelor. Într-un coș vom  depozita pensulele, în altul fardurile, altul va fi pentru blush-uri și așa mai departe. Regula de bază este să sortăm cu atenție și să așezăm doar un singur tip de produs în fiecare coș. Ajustați dimensiunea coșului la cantitatea de articole, scopul este de a aranja produsele astfel încât fiecare să fie ușor de găsit. Dacă obiectele dvs. de machiaj sunt depozitate într-un dulap sau într-un spațiu mic, atunci alegeți cutii de plastic cu capac, astfel încât să puteți plasa cutiile una deasupra celeilalte.

Un alt sfat util: Paharele transparente pot fi utilizate pentru depozitarea pensulelor, a creioanelor pentru ochi sau pentru mascara. În acest fel, va fi mai ușor să le găsiți, dar și o soluție frumoasă și estetică.

Bijuteriile

Secretul în organizarea bijuteriilor este sortarea și depozitarea separată a acestora. Dacă ați încercat vreodată să separați un lanț de aur delicat care este încurcat într-un cercel de plastic imens, probabil înțelegeți motivul. Pentru bijuterii, cum ar fi cercei și inele, folosiți cutii care sunt împărțite în mini-celule (cum sunt cele utilizate pentru medicamente). Pentru a menține ordinea, puneți o pereche de cercei sau un inel în fiecare celulă. Colierele și brățările se pot agăța. Asigurați-vă că separați colierele delicate de cele mari. Cerceii mari și grei pot fi prinși pe o bucată de catifea. Înainte de utilizare, desfaceți catifeaua și astfel veți vedea clar toți cerceii.

ÎNAPOI >