Cum să scapi de mirosul neplăcut din frigider

Frigiderul poate absorbi uneori mirosuri neplăcute din cauza alimentelor vărsate, a mâncărurilor neacoperite, dar și din alte cauze. Ce sfat genial te poate ajuta să scapi de mirosurile neplăcute?

 

unnamed-3

Mâncarea păstrată în frigider pentru o perioadă lungă de timp sau sosul vărsat pot crea un miros neplăcut în frigider. Deci, cum puteți scăpa de aceste mirosuri din frigider?

Înainte de a pune în practică sfatul nostru, goliți frigiderul și aruncați alimentele vechi sau expirate. Într-o cutie sigilată, păstrați alimentele cu mirosuri puternice, cum ar fi ceapa, și ștergeți frigiderul în cazul în care au rămas pete alimentare pe rafturi.

Pentru a absorbi mirosurile puternice, presărați bicarbonat de sodiu pe rafturi, iar peste o jumătate de oră mai târziu ștergeți-l bine și apoi puneți mâncarea din nou în frigider. Pentru a preveni apariția acestora, se recomandă utilizarea absorbantului pentru mirosurile neplăcute din frigider Sano Fresh Odour. Produsul, pe bază de carbon activ, absoarbe mirosurile timp de cel puțin patru luni și poate fi eficient și în cămară sau în dulapurile de bucătărie.

ÎNAPOI >