Un sfat esențial – cum să cureți un vas ars

Curățarea vaselor de gătit este o muncă inutilă. Datorită unui sfat mic și înțelept, nu mai trebuie să frecați urmele de grăsime arsă de pe vasele de gătit. În doar câteva minute, vasul este lustruit. Iată cum îl puteți aplica.

Resturile arse nu pot fi îndepărtate ușor indiferent de cât de mult insiști. Vă sună familiar? Datorită unui sfat simplu și genial, vasele de gătit, în special cele cu resturi arse, vor fi salvate!

 

sirim

Deci, ce trebuie să facem?

Puneți două căni de apă în vas, la care adăugați jumătate de cană de detergent pudră Sano Maxima, amestecați și apoi puneți conținutul la fiert, pe aragaz. La foc mic, fierbeți soluția de apă și detergent timp de aproximativ 15 minute. Pentru alte 2-3 minute, fierbeți conținutul la foc mai mare, după care scoateți vasul de pe aragaz. Lăsați-l la răcit. Vărsați conținutul și eliminați resturile arse cu o lingură de lemn.

Reziduul rămas la baza vasului poate fi curățat cu detergentul de vase Sano Spark și cu un burete din sârmă. În cazul unui vas cu un strat sensibil, frecați-l cu un burete moale, pentru a evita zgârierea.

Și astfel - vasul este lustruit!

 

ÎNAPOI >